Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Πασχαλινά αυγά

Εδώ και χρόνια προβληματιζόμουν αρκετά για την ποιότητα και την καταλληλότητα των βαφών για τα πασχαλινά αυγά. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να τρως ένα αυγό που έχει περάσει από βαφή.

Προσπάθησα να βάψω αυγά με υλικά από τη φύση, παντζάρια, σπανάκι, φύλλα από κρεμμύδι. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Απορώ με τις φωτογραφίες που βλέπω κατά καιρούς σε διάφορα sites.

Η λύση βρέθηκε στο ψυγείο και το ντουλάπι μου. Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, έφτιαξα πριν τρία χρόνια τα πιο όμορφα αυγά που έχω ποτέ "βάψει" και τα πιο αθώα, μιας και δεν περνάνε από βαφή. Άσε που γίνονται τόσο σκληρά, που κανείς δεν μπορεί να αναμετρηθεί μαζί μου στο τσούγκρισμα.

Έτσι έκανα και φέτος.



Καλό Πάσχα σε όλους!

Ως την επόμενη ανάρτηση (που δεν αργεί)... καλά να περνάτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου